Suasana bahagia selepas berkahwin
Pergi melancong selepas upacara perkahwinan

11 thoughts on “Berbulan madu

  1. tapi ape perumpamaan madu dgn selepas kawin? adakah madu lambang kesucian yg disari dari bunga ibarat air mani yang disaring dari tulang sulbi..hehehhe

    sekadar pendapat

  2. Perkara ‘madu’ itu sudah tentu nyata maksudnya bagi mereka yang berakal matang. Kebanyakan manusia sekarang berfikiran ghairah, dan sikap mereka tidak berubah seperti sikap haiwan.
    Tidak sangka Aku terdapat juga manusia yang ke sini untuk menghidupkan perkara-perkara gatal.
    Ah, manusia memang menarik. ~

  3. HAHAHAHHAHA, humans really are interesting, aren’t they? Usually, the only things that surround their minds are useless and dirty. After reading the first two comments, I guess you could say I’m pretty embarrassed to be a human related to these two.
    HAHAHAHAHAH ~ Think of other more important things like God, why don’t you?

  4. There’s no need to get so riled up lah, korang. It’s okay, you don’t have to listen to people like that – let alone read it. I pun hampir tukar jadi misanthrope, but I didn’t. I’m stronger than that. Ingat agama dah cukup, got that?

  5. Pada masa lapang saya dan sepupu saya sedang bermain di belakang pondok Kampung saya ?? sepupu saya yang bernama Siti nurjeha Hana humairah Siti nurhasneda dan banyak lagi sepupu saya yang lain tu……. Emmmmmm bosannya hari ini

  6. Berbulan madu sebenarnya bermaksud apabila seseorang itu melanggan madu untuk sebulan jadi setiap hari dia akan dapat stok madu yang fresh selama sebulan.

Leave a Reply